Önellátó otthon megfizethető áron

Verhetetlen ár-érték arány!

Átlátható költségek

Rejtett költségektől mentes árazás, amely garantálja, hogy a végösszeg pontosan tükrözi az elfogadott ajánlatot és piaci árakat.

Gyors üzembehelyezés

Működő rendszer akár 30 napon belül.
A rendszer szabályszerű és gyors telepítését tapasztalt és képesített csapatunk végzi.

Kiterjesztett garancia

Teljeskörű garancia, ügyfélszolgálatunk és szervíz csapatunk díjmentes kiszállással azonnal rendelkezésre áll hiba esetén.

Kulcsrakész rendszerek telepítéssel

Rendszereink teljes körű megoldást kínálnak, amely magában foglalja az összes rendszerelemet, védelmi eszközöket, telepítést, monitorozást, valamint szükség esetén a szervizszolgáltatást is.

Verhetetlen ár - érték arány!

A csomagokban összeállított termékek minőségéhez és műszaki tartalmához viszonyítva a piacon verhetetlen jó árakat kínálunk!

Hibrid és szigetüzem előnyei

Függetlenség az energiaáraktól

Az energiatároló egységnek köszönhetően képes a megtermelt energiát eltárolni és az ingatlan teljes energiaigényét biztosítani.
(Tudatos energiagazdálkodás mellett)

Bárhol használható, ahol szükség van áramra

Különösen hasznos amennyiben nincsen a közelben villamos hálózat vagy a fogyasztás mértékéhez képest túlságosan bonyolult / költséges volna az ahhoz való kapcsolódás.

Környezetbarát megújuló energia

A napelemek használata nem jár semmilyen káros anyag kibocsátásával, ami létfontosságú a klímaváltozás elleni küzdelemben.

Szabványtesztjeink

Rólunk

Cégünk, az iGreen Kft., hibrid napelem rendszerek tervezésével, értékesítésével és telepítésével foglalkozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, gyorsaságra és a magas színvonalú kivitelezésre, így rövid időn belül, megbízható és hosszú távú megoldásra számíthat.

Büszkék vagyunk arra, hogy Pytes Value Added Distributor-ként és az MPP Solar inverterek hivatalos hazai forgalmazójaként, kiemelkedő termékek és technológiai megoldások széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek.

Ügyfeleink visszajelzése:

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Kérj díjmentes visszahívást!