Bio-gáz

Szerves hulladék hasznosítása

Bio-gáz termelés előnyei

Mi az a bio-gáz?

A biogáz általában a szerves anyagok lebontása során keletkezik, például mezőgazdasági hulladékok, élelmiszermaradékok, állati ürülék és más szerves anyagok lebontása során. A biogáz előállítása környezetkímélő, mivel a szerves anyagok lebontása során keletkező szén-dioxid nem szabadul fel a légkörbe, hanem újrahasznosításra kerül. A biogáz hasznosítása többféle módon lehetséges, például áramtermeléshez, fűtéshez, üzemanyagok előállításához és egyéb ipari célokra.

Költséghatékony

Biogáz előállítása olcsóbb a hagyományos földgázhoz képest, főleg ha a biogáz előállításához a helyi szerves anyagokat használják fel.

Többféle hasznosítás

A biogáz többféle módon is hasznosítható, például áramtermeléshez, fűtéshez, üzemanyagok előállításához

Környezetbarát

A biogáz előállítása nem okoz levegőszennyezést, nem termel káros anyagokat és nem használ környezetszennyező vegyi anyagokat.

Termékeink

Hamarosan elérhető

Kerti bio-gáz fermentáló

Biogáz tároló

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj a termékről

Miért válassz minket?

Prémium minőségű rendszerek

Rendszereink kiváló minőségű alkatrészekből állnak, amelyek biztonságosabbak és hosszabb élettartammal rendelkeznek.

Képesített kivietelező csapat

A szakképesítéssel rendelkező kivitelező csapat képes a projekt tervezésétől kezdve a befejezésig mindent elvégezni, garantálva a projekt minőségét és időben történő befejezését.

100% elégedettségi garancia

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen vagy a termékkel vagy szolgáltatással, jelezd azt ügyfélszolgálatunknak és a megrendeléstől számított 30 napon belül díjmentesen visszatérítjük a termék árát.