Tavasz indító ajánlatok - Önellátó otthon megfizethető áron

Verhetetlen ár-érték arány!

Átlátható költségek

Rejtett költségektől mentes árazás, amely garantálja, hogy a végösszeg pontosan tükrözi az elfogadott ajánlatot és piaci árakat.

Gyors üzembehelyezés

Működő rendszer akár 30 napon belül.
A rendszer szabályszerű és gyors telepítését tapasztalt és képesített csapatunk végzi.

Kiterjesztett garancia

Teljeskörű garancia, ügyfélszolgálatunk és szervíz csapatunk díjmentes kiszállással azonnal rendelkezésre áll hiba esetén.

Napelemes termékek és komplett rendszerek

1 és 3 fázisú sziget és hibrid üzemre alkalmas inverterek, akkumulátorok, komplett napelemes rendszerek

Szabványtesztjeink

Verhetetlen ár - érték arány!

A csomagokban összeállított termékek minőségéhez és műszaki tartalmához viszonyítva a piacon verhetetlen jó árakat kínálunk!

Hibrid és szigetüzem előnyei

Függetlenség az energiaáraktól

Az energiatároló egységnek köszönhetően képes a megtermelt energiát eltárolni és az ingatlan teljes energiaigényét biztosítani.
(Tudatos energiagazdálkodás mellett)

Bárhol használható, ahol szükség van áramra

Különösen hasznos amennyiben nincsen a közelben villamos hálózat vagy a fogyasztás mértékéhez képest túlságosan bonyolult / költséges volna az ahhoz való kapcsolódás.

Környezetbarát megújuló energia

A napelemek használata nem jár semmilyen káros anyag kibocsátásával, ami létfontosságú a klímaváltozás elleni küzdelemben.

Rólunk

Cégünk, az iGreen Kft., hibrid napelem rendszerek tervezésével, értékesítésével és telepítésével foglalkozik. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, gyorsaságra és a magas színvonalú kivitelezésre, így rövid időn belül, megbízható és hosszú távú megoldásra számíthat.

Büszkék vagyunk arra, hogy Pytes Value Added Distributor-ként és az MPP Solar inverterek hivatalos hazai forgalmazójaként, kiemelkedő termékek és technológiai megoldások széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek.

Ügyfeleink visszajelzése:

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Kérj díjmentes visszahívást!